Elita 7

Parovi

​ELITA 7: Ša raskinuo sa Mionom, pa doživeo histerični napad - izvređao joj roditelje! (VIDEO)

U centru pažnje sinoćnje emisije "Pitanja novinara" rijalitiju ELITA 7, bila je neizbežna drama koju je priredio Nenad Aleksić Ša.

​ELITA 7: Ša raskinuo sa Mionom, pa doživeo histerični napad - izvređao joj roditelje! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Nenad Aleksić Ša odlučio je da stavi tačku na vezu sa Mionom Jovanović u rijalitiju "Elita", optužujući je za konstantno ponižavanje. Dok je atmosfera u studiju postajala sve napetija, Darko je postavio ključno pitanje koje je šokiralo mnoge. 

"Pratio sam vašu prepirku malopre i čuo sam da si rekao da je gotovo sa tobom?", upitao je Darko.

Odgovor Mione, hladan kao led, sugerisao je na krajnjost situacije. "Izgleda da jeste, sada će gospodin reći svoje", rekla je Miona, otkrivajući izrazito distanciran stav.

Ša, ne skrivajući svoje ogorčenje, izneo je svoje frustracije. "Neću da budem ovde sa njom, molbe ovde za ljubav, stalne svađe zbog nje, šta su mi drugi krivi", oštro je rekao.

Dok su se prepucavali, Miona je pokušala da objasni svoj stav. "Iz mojih usta nije to izašlo, nisam rekla da je nasilnik, pusti me da pričam", izjavila je, ali Ša nije bio spreman da to prihvati.

"Ajde sedi dole, više ti mene nećeš kao kuče da vodiš na povocu", odgovorio je Ša, jasno stavljajući do znanja da više neće trpeti Mionino ponašanje.




Dok je situacija postajala sve napetija, Miona je pokušala da objasni svoju stranu priče. "Nisam pala pod pritiskom, sve sam uradila svesno", tvrdila je, ali Ša nije popuštao. Optužujući je za izdaju, Ša je oštro izneo svoje stavove.

Tokom napada koji je doživeo reper je udario na Mionine roditelje nazivajući ih blamom, jer podržavaju Stanislava Krofaka.




Na kraju, dok su se dve strane prepucavale, Ana Radulović je pokušala da smiri situaciju, ali su emocije i dalje bile na ivici. Dok se drama rasplamsavala pred očima gledalaca, pitanje je ostalo - da li će ova veza imati drugu šansu ili je kraj već odavno stigao?

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>