Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Najteža noć za Sašu Popovića! Ko ulazi u finale takmičenja? (VIDEO)

Takmičenje Zvezde Granda ulazii u svoju završnicu, a večeras ćemo od 20 polufinalista, saznati kojih 12 će se plasirati u veliko finale koje je na programu 8. juna.

Zvezde Granda: Najteža noć za Sašu Popovića! Ko ulazi u finale takmičenja? (VIDEO) Foto: Instagram printscreen/zvezdegranda



Saša Popović nije krio svoju tugu, jer smatra da mu je emisija koja će se emitovati večeras,  jedna od najtežih od početka takmičenja Zvezde Granda

-Za 20 godina koliko radim „Zvezde Granda“, ovo je najteže veče uopšte u ovom takmičenju. Od ovih jedanaestoro koji se nalaze iza mene, četvoro će nažalost napustiti takmičenje – rekao je Saša Popović.

Izgleda da ni ostalim članovima žirija nije bilo svejedno, jer su pojedini članovi jedva suzdržavali suze.




Podsetimo, u polufinane Zvezda Granda plasirali su se: Antonija Čerkez, Petar Krekić, Beta Sudar, Rijad Rahmanović, Melisa Zijadić, Dejan Dačević, Jelena Prole, Stefan Tomić, Đula Drini, Andrijana Petrušovska, Sidik Šabanović, Dino Suljić, Šejla Zonić, Mirza Pandur, Aleksandra Ivanov, Janko Jankov, Julija Petrović, Inel Nukić, Miki Sekulovski i Nikolina Perković, a samo njih 12 obezbediće prolaz u veliko finale, koje je na programu 8. juna od 21h. Ko će biti pobednik, saznaćemo za tačno sedam dana. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>