Region

Svet

Nucci o odlasku Voyage-a iz Generacije Zed: Breskvica razlog?

Igor Pančić, poznatiji pod umetničkim imenom Nucci, izgradio je svoju muzičku karijeru kao deo popularne grupe Generacija Zed.

Nucci o odlasku Voyage-a iz Generacije Zed: Breskvica razlog? Foto: YouTube printscreen/Vuke Clips



Njegova energična prisutnost na sceni i autentičan izraz činili su ga omiljenim među fanovima, dok su njegove pesme postale hitovi širom regiona.

Nucci je nedavno dao izjavu o odlasku Voyage-a iz grupe, pri čemu se spekulisalo da je pesma koju je Breskvica snimila za album, bila razlog za njegov odlazak.

"Voyage je za mene i dalje deo ove ekipe, jer je on ponikao ovde i pre Breskvice i sa Breskvicom, on i ona sami, svi smo zajedno radili. Svako ima pravo da svoju karijeru vodi na način na koji on želi. Meni je Voyage prijatelj, ljudi iz Generacije Zed su mi prijatelji i ja se ne bih tu mešao", rekao je Nucci.



Na pitanje da li jBreskvica  bila razlog za odlazak Voyage-a iz grupe, Nucci je odgovorio: "Zaista ne znam. On sprema album koji izlazi u junu, moj album izlazi u septembru. Nismo se dugo videli, za par nedelja snimamo spot, pa ću ga možda tada pitati." - rekao je kratko Nucci.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>