Elita 7

Parovi

Oštra reakcija Velikog šefa: Kažnjavanje takmičara Elite zbog kršenja pravila!

U rijalitiju "Elita 7" ne prestaju kršenja pravila, što je dovelo do oštrog reagovanja Velikog šefa. Dva takmičara, Aneli Ahmić i Luka Majčica, su kažnjeni zbog napuštanja emisije, dok se Aneliina moguća trudnoća dodatno komplikuje.

Oštra reakcija Velikog šefa: Kažnjavanje takmičara Elite zbog kršenja pravila! Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs




Iako su imali upozorenja produkcije, takmičari rijalitija "Elita" svakodnevno krše pravila. Kršenje pravila u Beloj kući nije neuobičajeno, ali ovog puta Veliki šef je odlučno reagovao. Dvoje učesnika, Aneli Ahmić i Luka Majčica, su kažnjeni zbog napuštanja emisije.

Aneli Ahmić, jedna od takmičarki, sinoć je otvoreno priznala sumnju da je trudna. Ona je svojim cimerima u "Eliti" otkrila da joj je ciklus kasnio tri nedelje, a i njena majka, Jasmina, se oglasila povodom ovog pitanja.

Jasmina je izjavila: "Kada saznamo da li je trudna ili nije, obavestiću vas. Do tada se neću izjašnjavati. Uvek sam iskrena, ali trenutno nemam komentara." Njena izjava ukazuje na odluku da se u rijaliti "Elita" unese test za trudnoću, kako bi se razjasnila situacija.

Možda vas interesuje:
Elita 7: Aneli Ahmić o potencijalnoj trudnoći i odnosu sa Janjušem! (VIDEO)

Na kraju, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su dokazali da ne mogu jedno bez drugog. Janjuš joj je rekao da mu dođe u zagrljaj i da zaborave sve sukobe.

Možda vas interesuje:
Biznismen Toni Bijelić uhvaćen u kafani sa nepoznatom plavušom usred razvoda!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>