Region

Svet

Petar Benčina podelio detalje iz privatnog života, a ovaj ritual praktikuje pre predstave!

Glumac Petar Benčina nedavno je otkrio nekoliko zanimljivih detalja iz svog života i karijere pred predstavnicima medija.

Petar Benčina podelio detalje iz privatnog života, a ovaj ritual praktikuje pre predstave! Foto: Instagram printscreen/petarbencina



 Istakao je svoje osećaje povodom čekanja trećeg deteta sa suprugom, naglašavajući radost koju donosi dolazak novog člana porodice.

"Tamara je odlično. Uvek je isto kada se čeka dete. Još uvek smo zauzeti poslom. Ona i dalje igra u predstavi, tako da nema nekih većih priprema", rekao je Benčina.

Kada je reč o njegovim ritualima pred predstavu, Benčina je otkrio da nema specifične rituale kao što ih ima teniser Nadal, ali da voli da popije espreso i pročita tekst. Za njega, to je dovoljno da se pripremi za ulogu.

"Nemam ih baš kao Nadal, ali neki espreso, čitanje teksta i tako. Ništa specijalno", rekao je.

Na pitanje novinara da li podržava da se bave glumom, ako to sutra bude njihova odluka, Petar smatra da je to nešto što dolazi iz unutrašnjeg poziva i da to ne može biti sprečeno.



"Mislim da niko nema posebno pravo da van mere afirmiše, ili ga sprečava da se time bavi. To je neki unutrašnji poziv, tako da to ni ne možeš da sprečiš" - zaključio je naš poznati glumac.

Petar Benčina i Tamara Dragičević u braku su od 2016. godine i imaju dvoje dece ćerku Stašu i sina Lazara, a u narednih mesec dana, njihova porodica postaće bogatija za još jednog muškog člana. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>