Svet

Region

Kontroverzni brak Willa Smitha i Jade Pinkett Smith: Razdvojeni, ali još uvek zajedno!

Brak Willa Smitha i Jade Pinkett Smith ne prestaje da intrigira javnost. Godinama se njih dvoje smatraju jednim od najkontroverznijih parova u javnom životu.

Kontroverzni brak Willa Smitha i Jade Pinkett Smith: Razdvojeni, ali još uvek zajedno! Foto: Printscreen Youtube/E! News



U oktobru prošle godine, Jada je otkrila da su ona i Will sedam godina razdvojeni, ali se ne mogu naterati na razvod zbog obećanja koje su jedno drugom dali. Iako je Jada priznala da je imala afere, uključujući i vezu sa prijateljem njihovog sina, mnogi sumnjaju da Will nije bio svestan tih događaja.


Šamar i posledice

Nakon što je Will Smith udario Chrisa Rocka na dodeli Oskara, javnost je saznala mnoge detalje iz njihovog privatnog života. Jada je kasnije izjavila da je taj trenutak promenio njihov brak i pomogao joj da shvati koliko je zapravo posvećena Willu.

"To zovem 'svetim šamarom' jer je donelo mnogo pozitivnih promena," rekla je Jada u intervjuu. Prema njenim rečima, Willov postupak ju je podstakao da ostane u braku, uprkos tome što već godinama ne žive zajedno i što je imala druge veze.


Kontroverzna prošlost

Kada su se Will i Jada upoznali, Will je još uvek bio u braku sa glumicom Sheree Zampino, sa kojom ima sina Treya. Nakon razvoda 1995. godine, Will je brzo započeo vezu sa Jadom.

Jada je otvoreno govorila o svojim seksualnim iskustvima, uključujući trojku u ranim dvadesetima, što je šokiralo mnoge. Njena iskrenost podstakla je i njihovu ćerku Willow da otvoreno govori o svojoj biseksualnosti.


Preljubničke afere i otvoreni brak

Mladi muzičar August Alsina otkrio je da je Will dao dozvolu za njegovu vezu sa Jadom, koja je trajala više od godinu dana. Jadin PR tim je ovo negirao, ali mnogi veruju da je istina, s obzirom na to da je par javno priznao da žive u otvorenom braku.

Jada je 2013. godine izjavila da Will ima slobodu da radi šta želi, sve dok može da se pogleda u ogledalo i bude ok sa sobom. Ona je rekla da je njihov odnos zasnovan na međusobnom poverenju i slobodi, što je izazvalo dodatne spekulacije o njihovom braku.

Iako je Will Smith uvek podržavao svoju ženu i branio njenu čast, njihova veza i dalje ostaje jedna od najzanimljivijih tema u javnosti.

Možda vas interesuje: 
Skandal u programu uživo o kome se i danas priča! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>