Region

Svet

Tea Tairović izbacila novi album TEA sa 13 pesama i spotova! (VIDEO)

Muzička zvezda Tea Tairović oduševila je fanove objavljivanjem svog trećeg studijskog albuma "TEA" koji donosi čak 13 novih pesama, uz prateće spotove za svaku od njih!

Tea Tairović izbacila novi album  TEA sa 13 pesama i spotova! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Tea Tairovic




Ovaj album predstavlja njen najskuplji projekat do sada, a reakcije publike su već preplavile društvene mreže pozitivnim komentarima, dok se već nazire oduševljenje zbog kreativnosti i talenta koji je uložen u svaku numeru.


Muzička zvezda Tea Tairović objavila je u 16 časova svoj novi, treći po redu studijski album, koji donosi čak 13 novih pesama i spotova za svaku od njih!

Tea, koja je već sa dva prethodna albuma uspela da se istakne na muzičkoj sceni i održava solističke koncerte, ovog puta preuzima ulogu autora većeg dela albuma, što je za nju predstavljalo izazov, ali i zadovoljstvo. Novi album nosi naziv "TEA", a pesme nose različite naslove kao što su "Zbogom ljubavi", "Bakšiš", "Pozovi", "Tea", "Pec", "Naivčina", "Titanik", "Ola", "Nek ti je srećno", "Udri", "Ime mi je ljubav", kao i numera "TEANUCCI" koju je snimila sa popularnim Nućijem, a koja je jedini duet na novom albumu.

Tea je u svojoj zvaničnoj izjavi istakla da je svaka pesma na albumu odraz njenih boja i da je uložila maksimalan trud u svaku od njih, verujući da će publika to prepoznati. Nakon objavljivanja, reakcije na Teinom Jutjub kanalu i društvenim mrežama bile su veoma pozitivne, a komentari su bili ispunjeni oduševljenjem.

Ovaj album smatra se Teinim najskupljim projektom do sada, s obzirom na to da su uložena značajna finansijska sredstva, prema nekim izvorima i više od pola miliona evra.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>