Elita 7

Parovi

Elita 7: Aneli Ahmić o potencijalnoj trudnoći i odnosu sa Janjušem! (VIDEO)

Aneli Ahmić otvoreno je razgovarala sa cimerkom Miljanom Kulić o mogućnosti da je trudna i o svom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, naglašavajući da pomirenje nije opcija i da je umorna od njihovih svađa.

Elita 7: Aneli Ahmić o potencijalnoj trudnoći i odnosu sa Janjušem! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Pink




Aneli Ahmić našla se u žiži interesovanja otkako se otvorila mogućnost da je u drugom stanju. U razgovoru sa cimerkom Miljanom Kulić, Aneli je progovorila o svojoj potencijalnoj trudnoći.

"Da li te interesuje Janjuš?" upitala je Miljana.

"Ne. Sto posto je tako. Nema ništa od pomirenja, najbolje bi bilo da ovako ostane. Najbolje za oboje bi bilo da ovako ostane. Naše pomirenje traje dva dana. Želim mu sve najbolje od srca. Ne mislim da je loš, sve najbolje mu želim," kazala je Aneli.










"Je l' ti nedostaje?" pitala je Miljana.

"Povredili smo jedno drugo. Žao mi je jer nema naših razgovora više. Ne u ljubavnom smislu, jer sam se prezasitila naših svađa. To mi se sve ogadilo," odgovorila je Aneli Ahmić.

"Ne želim da radim test"

"Da li ti kasni ciklus? Postoji li mogućnost da si trudna?" pitala je Miljana.

"Popila sam tabletu koju sam popila. Ona mi je malo poremetila ciklus. Ja ne želim sada da radim taj test. Mogu sama da ga radim, ako pomislim da ima potrebe za tim, ukoliko ne dobijem još neko vreme," rekla je Aneli.

Tokom njihovog razgovora, kamera je usnimila Marka Janjuševića kako se hvata za glavu čuvši temu.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>