Svet

Region

Bruce Willis: Borba sa demencijom, ljubav prema porodici i uloga dede!

U prethodnim intervjuima, Rumer Willis je otvoreno govorila o svom životu sa ocem, koji pati od demencije. Sada je progovorila o tome kako se Bruce Willis preporodio pored svoje unuke Luete. 

Bruce Willis: Borba sa demencijom, ljubav prema porodici i uloga dede! Foto: Instagram printscreen/brucewilliis



Bruce Willis, legendarna akciona zvezda Holivuda, prošle godine je objavio u da se bori sa demencijom i da se neće više pojavljivati pred kamerama. Ova vest je pokrenula lavinu emocija i reakcija, a posebno njegove dece ćerke Rumer, Talula i Scout Willis, koje su više puta javno govorile o ocu, ističući njegovu snagu i doprinos porodici.

Međutim, Rumer je iznenadila mnoge svojim pozitivnim pristupom situaciji. Govoreći o ulozi svog oca kao dede, istakla je kako on sjajno obavlja tu ulogu, posebno sa unukom Luetom. 

Njena iskrena priča o tome kako Bruce blista u toj ulozi, kako je svojom ljubavlju prema unuci obogatio porodičnu dinamiku, doprinela je humanizaciji lika koji je do tada bio poznat po svojim akcionim ulogama. 



Videti ga tako srećnog, uprkos izazovima koje nosi njegova bolest, Rumeru je vratilo mnogo lepih uspomena iz detinjstva. Iznoseći svoje osećaje o tome koliko je bitno biti deo porodice, posebno u ulozi dede, Rumer je istakla da to donosi bezuslovnu ljubav i radost, bez ikakvih tereta i obaveza.

Ova priča o Bruce Willis-u, koji je otac pet ćerki i sada uživa u svojoj ulozi dede, pokazuje nam da prava sreća dolazi iz jednostavnih, porodičnih trenutaka. Dok se bori sa svojim zdravstvenim izazovima, on nalazi svetlost u svojoj porodici i ljubavi koja ih povezuje. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>