Region

Svet

Žena Darka Lazića pokazala trudnički stomak!

Katarina Lazić, supruga folk pevača Darka Lazića, pokazala je trudnički stomak u uskoj crnoj haljini. Saznajte više o njihovoj radosnoj vesti i reakcijama porodice.

Žena Darka Lazića pokazala trudnički stomak! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV



Katarina, supruga folk pevača Darka Lazića, nedavno je obelodanila svoj trudnički stomak, što je izazvalo mnoštvo komentara. Vest da je Katarina u drugom stanju odjeknula je u domaćoj javnosti.

Za Darka i Katarinu, ovo je prvo zajedničko dete, a par je već proslavio ovu radosnu vest u Darkovom rodnom Brestaču, gde su otkrili da čekaju devojčicu. Na nedavnom svečanom događaju, Katarina je ponosno pokazala trudnički stomak, noseći usku crnu haljinu koja je isticala njenu figuru.

Darko već ima sina Alekseja i ćerku Lorenu iz prethodnih veza. Otkrio je kako su njegova deca reagovala na vest o dolasku nove sestre. Lorena je bila presrećna, dok je Aleksej, iako zbunjen, izrazio želju da postane stariji brat.


Možda vas interesuje:
Mladoženja zaboravio da skine etiketu: Hit fotka iz vile Ražnatovića usijala mreže!





Foto: Printscreen Instagram/katarinalazic_24​


"Lorena zna već duže vreme i bila je presrećna jer obožava decu, dok je Aleksej bio zbunjen, ali je rekao da bi voleo da bude bata," rekao je Darko za Blic. Na pitanje kako je on reagovao na vest o Katarininoj trudnoći, Darko je odgovorio:

"Radio sam na tome i jedva sam čekao. Znate da sam veoma emotivan i da lako popuštam kada je porodica u pitanju. Naravno, bilo je suza jer ne mogu da se suzdržim kada se radi o deci."

Možda vas interesuje:
Snimak Goce Tržan sa porodicom tokom koncerta tera suze na oči!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>