Svet

Region

Nicole Kidman šokirana izjavom supruga: Brak u krizi?

Nicole Kidman nije očekivala da će se naći u ovakvoj situaciji. Njen brak, koji je godinama gradila zajedno sa suprugom Keithom Urbanom , odjednom je došao u pitanje. Razlog? Urbanov nedavni komentar koji je izazvao buru emocija.

Nicole Kidman šokirana izjavom supruga: Brak u krizi? Foto: Instagram printscreen/keithurban



Na svom Instagram profilu, Keith Urban je podelio video svoje akustične obrade hita Ariane Grande "Ve Can't Be Friends", uz opis koji je zapanjio njegovu suprugu.

Opisujući pesmu, Urban je uporedio njen uticaj sa heroinom, nazivajući je "kao heroin za vaše uši". Za njega, ova pesma je postala nešto što je neprestano morao da sluša, kao da mu je potrebna nova doza.



Vraćanje u mračna vremena

Ovaj komentar nije prošao neprimećeno kod Nicole Kidman. U intervjuu za časopis People, Kidman je izrazila svoje razočaranje Urbanovim rečima. Ona, koja je dugo podržavala Urbanovu borbu sa zavisnošću od droge i alkohola, osećala je kao da se vraćaju mračna vremena iz prošlosti. Iako ga nije naterala da izbriše objavu, bila je duboko pogođena.

Ono što je dodatno zabrinjavalo Nicole Kidman bila je pomisao da bi njene ćerke, Suneday (15) i Faith (13), mogle pročitati Urbanove reči. Želela je da ih zaštiti od ideje da je upotreba droge nešto što se banalizuje, posebno imajući u vidu šta su ona i Keith prošli zbog njegove zavisnosti.



Urban, svestan svojih grešaka i borbe koju je vodio, pokušavao je da se izbori sa svojom zavisnošću kroz tretman odvikavanja. 

Poslednji put je primljen na kliniku Beti Ford u oktobru 2006. godine, samo nekoliko meseci nakon njihovog venčanja.

 U intervjuu za časopis "Rolling Stone" 2016. godine, Urban je priznao da je bio blagosloven što je Nikol započela intervenciju koja mu je pomogla da pronađe novi put u životu, nakon što je njegovo neodgovorno ponašanje dovelo do raspada njihovog braka.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>