Region

Svet

Sandra Afrika za Svet Plus o novom albumu: Zaboravljena lutka, to sam ja!

Pevačica Sandra Afrika nedavno je izbacila svoj dugoočekivani album "Zaboravljena lutka", koji je već izazvao veliku pažnju među fanovima.

Sandra Afrika za Svet Plus o novom albumu: Zaboravljena lutka, to sam ja! Foto: Instagram printscreen/sandraafrika



U razgovoru za Svet Plus portal, Sandra Afrika je podelila svoje utiske o novom albumu, reakcijama publike i razlozima koji su je naveli na dugi period između dva albuma.

Kako su vam utisci o novom albumu? Kako publika reaguje na nove pesme?

"Utisci su mi predivni! Javili su mi se ljudi koje nisam čula dugo, oduševljeni su, dosta im se pesama sviđa. Malo imam tremu, a nikada je do sada nisam imala. Najbitnije mi je  sud publike, oni su ti koji biraju, oni govore koja pesma prolazi" - kaže popularna pevačica. 

Koja pesma je vaš favorit na albumu i koja vas najbolje opisuje?

"Moj favorit je pesma "Zaboravljena lutka", tako se album i zove, ali publika odlučuje koja je najbolja" - rekla je Sandra, a onda kratko dodala: "Zaboravljena lutka, to sam ja".

Zašto je prošlo toliko vremena između vaših albuma?

"Malo sam lenja po tom pitanju i eto to je jedini razlog zašto album nije izašao pre. Ove godine mi je 18 godina karijere, tako da, postala sam punoletna u poslu i nekako, trebalo bi da bude da je neki peti ili šesti album po redu, ali dobro, nema veze, tako se namestilo" - kazala je pevačica za naš portal.

Jedna od pesama koja se izdvojila sa albuma je numera "Drugarice spavajte s njim".  Da li biste poslali piće devojci koja bi se probudila pored vašeg bivšeg partnera?

"Naravno da, da, upravo je i ta pesma poručena tim nekim "drugaricama". Sve ima svoje zašto" - dodala je.





Na pitanje, da li joj se javila neka od tih "drugarica", Sandra kaže: 

 "E, nije mi se javila nijedna od tih "drugarica", ali bilo bi lepo" - kaže pevačica. 

A momak o kome govori pesma? 

"Dosta njih se javilo, pohvalilo je istu pesmu "Drugarice". Sviđa se i muškom delu" - dodala je Sandra, a onda otkrila da joj je snimaje novog albuma bilo jako stresno. 

"Dala sam maksimum. Kad budem sledeći radila, ne želim da mi bude toliko stresno. Sad sam za osam meseci uradila devet pesama, baš je naparno bilo. Uvek sam izbacivala singlove, ali vremena su se promenila i morao je da izađe album" - zaključila je Sandra 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>