Svet

Region

Jon Bon Jovi potvrdio tajno venčanje sina sa zvezdom serije Stranger Things

Jon Bon Jovi, legendarni muzičar, zvanično je potvrdio venčanje svog sina Jakea Bon Jovia sa glumicom Millie Bobby Brown, zvezdom serije "Stranger Things".

Jon Bon Jovi potvrdio tajno venčanje sina sa zvezdom serije Stranger Things Foto: YouTube printscreen/ABC News



Ovaj događaj privukao je pažnju medija i obožavalaca širom sveta, a Jon Bon Jovi je podelio detalje o srećnom paru u popularnoj BBC-jevoj emisiji „The One Show“.

Tokom intervjua u emisiji „The One Show“, Jon Bon Jovi je izrazio svoju sreću povodom venčanja svog sina Jakea (22) sa Mille (20), poznatom po ulozi u seriji „Stranger Things“. 

„Super im ide". Oni su apsolutno fantastični,” rekao je Jon Bon Jovi, dodajući da je venčanje bilo „veoma malo porodično venčanje“, gde je mlada izgledala „zapanjujuće“. Takođe je istakao da je Jake srećan koliko god može biti.

Vesti o venčanju prvobitno su objavili i drugi mediji, uključujući američki magazin „People”.

Ceremonija je održana pre nedelju dana i bila je privatna, uključivala je  prisustvo samo najbližih članova porodice, uključujući roditelje. 

Navodi se da mladenci planiraju veću ceremoniju venčanja kasnije tokom godine, kako bi proslavili ovaj posebni trenutak sa širim krugom prijatelja i porodice.

Millie Bobby Brown je prošle godine u intervjuu za WWD izjavila da želi da svoje venčanje zadrži što je više moguće u tajnosti.



„Postoje trenuci u životu koje doživite samo jednom. I prosto mi je neprirodno kada su sva mišljenja i oči uprte u tebe“, rekla je glumica. „Zato mislim da je važno da ove male, dragocene trenutke u životu zadržiš samo za sebe."

U aprilu 2023,Millie Bobby Brown je vesti o veridbi podelila  romantičnom objavom na Instagramu. 

„Volela sam te tri leta, sada, ljubavi moja, želim ih sve“, napisala je tada zvezda filmova poput „Godzila protiv Konga“ i „Enola Holms“. 

U maju prošle godine, Jon Bon Jovi je u jednom intervjuu otkrio šta misli o svojoj snajki.

„Millie je divna. Njena cela porodica je neverovatna. Jacke  je veoma, veoma srećan." - rekao je slavni muzičar.

Ovaj događaj predstavlja još jedan značajan trenutak u životima ovih mladih zvezda, dok nastavljaju svoj zajednički put ispunjen ljubavlju i podrškom svojih najbližih
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>