Region

Svet

Nemanja Nikolić: Crtao sam čačkalicom anđele bez glava!

Nemanja Nikolić, popularni pevač čija kreativnost ne poznaje granice, nedavno je otvorio vrata svog neobičnog umetničkog sveta. Dok je pričao o svojim iskustvima iz rijaliti šou programa, otkrio je fascinantnu stranu svoje ličnosti - crtanje čačkalicama.

Nemanja Nikolić: Crtao sam čačkalicom anđele bez glava! Foto: Printscreen Youtube/besthdsport




Nemanja Nikolić, poznati pevač, nedavno je podelio neobična iskustva iz svog života, uključujući i vreme provedeno u rijaliti šou programima. Kroz priču o svojim susretima sa fanovima, opisao je raznovrsne poklone koje je dobio od njih, uključujući čudne stvari poput muških tanga.

Tokom vremena provedenog u rijaliti šou programima, Nemanja je ispoljavao svoju kreativnost na neobičan način - crtajući čačkalicom. Svaki dan bi na papiru oslikavao svoje psihičko stanje, stvarajući čudne slike anđela bez glava, reka, ili go*a ženska tela.

Iako je izvukao neke pozitivne aspekte iz učešća u rijalitiju, priznao je da je to bilo izazovno vreme za njega, čak je imao i zdravstvenih problema nakon toga. Nije ušao u rijaliti zbog novca, već kao prijatelj. Savet koji je dobio od Cuneta Gojkovića bio je da pije belo vino umesto rakije, jer to navodno širi glasne žice, mada Nemanja smatra da alkohol nije dobar za glasne žice uopšte.

Sada je Nemanja, u saradnji sa Aleksandrom Sofronijevićem i njegovom produkcijskom kućom "AS StudioTon", snimio pesmu "Stari kesten", najavljujući svoj povratak na muzičku scenu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>