Svet

Region

Madonna u vezi sa 30 godina mladjim britanskim bokserom? (FOTO)

Pop kraljica Madonna nakon raskida sa bokserom Džošom Poperom, veoma je bliiska postala sa njegovim kolegom, takođe bokkserom Ričardom Riakporeom (34).

Madonna u vezi sa 30 godina mladjim britanskim bokserom? (FOTO) Foto: Instagram printscreen/madonna



Prema izvorima, Madonna i Ričard se "veoma dobro" slažu.

Madonna je nedavno na Instagramu podelila sliku na kojoj šeta sa Riakporeom uz natpis: „Morala sam negde da sednem“. Ova objava dolazi nekoliko dana nakon što je otkriveno da je omalovažavala svoju vezu sa Džošom Poperom.

Veruje se da je pevačica hita "Justify My Love" upoznala Ričarda, poznatog kao "Ponoćni voz", prošle godine dok je bio model za Burberry.

Izvor blizak Madonni kaže da su njih dvoje ipak samo prijatelji: „Ričard je upoznao Madonnu kroz svet mode - imaju zajedničke prijatelje. Zaista se dobro slažu i uživaju u društvu jedno drugog. Ali u ovom trenutku oni su samo dobri prijatelji.“

Ričard je nagovestio da bi Madonna mogla doći da gleda njegovu borbu za titulu svetskog prvaka sa Krisom Bilam-Smitom sledećeg meseca na stadionu Selhurst Park u Kristal Palasu. On je za talkSPORT rekao:

„Madonna kaže da će doći ako bude u Londonu, obaveštavaće me. Rekla je da želi da dođe na borbu.“

Ričard, preko dva metra, ima nigerijske korene i pobedio je u svih 17 svojih borbi, od kojih 13 nokautom. Odrastao je u Volvortu, južnom Londonu, i skoro je izgubio život sa 15 godina nakon što je uboden nožem u grudi tokom pokušaja pljačke.


Foto: instagram printscreen/madonna

Prošle subote je otkriveno da su se Madonna i Poper (30) rastali nakon godinu dana veze, jer su se borili da provode vreme zajedno zbog Madonnine turneje koja je trajala poslednjih sedam meseci.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>