Elita 7

Parovi

ELITA 7: Milena Kačavenda izabrala potrčke! Njena odluka napravila haos (VIDEO)

Napetost u rijaliti programu "Elita 7" doseže vrhunac, a novi vođa, Milena Kačavenda, napravila je izborom potrčaka potpuni haos.

ELITA 7: Milena Kačavenda izabrala potrčke! Njena odluka napravila haos (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Nakon turbulentnog dana prepunog nesuglasica oko raspodele budžeta, sinoćnji događaji su izazvali pravu buru reakcija kada je Milena doneo iznenađujuću odluku o potrčcima u ELITI.

Milena je odlučila da podigne napetost među svojim cimerima kada je najavila da će odabrati dva takmičara koji će biti poslati u izolaciju. Kroz sistem eliminacije, odlučio je da ovog puta Maja Marinković i Anđelo Jovanović budu njeni potrčci.


Foto: Printscreen youtube/pink

Ova neočekivana odluka izazvala je šok i nevericu među takmičarima, posebno Anite Jovanović, kojoj ova odlula nimalo nije prijatna. 

- Ono što je meni zanimljivo je zbog toga da Anita ima puno poverenja svog partnera, što baš i nije tako - rekla je Kačavenda.

- Iznenađena sam. Svi znaju da imaju lepo mišljenja o Anđelu. On je sada sa Anitom i imamo isključivo drugarski odnos. Nemam problem sa izolacijom, naravno da ću ići. Korekntan nam je odnos, do skoro sam bila u vezi - rekla je Maja. 

- Ništa ovim Milena neće dobiti, sem subote kada su nominacije. Imaće nešto zanimljivo iz toga da komentarišu ljudi nas. Imamo korektan odnos - dodao je Anđelo.

Pogledajte video izbora potrčakka koji izazvao pravi haos: 


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>