Region

Svet

Ovako je Ana Sević reagovala na vest da Darko Lazić čeka treće dete!

Darko Lazić, poznati pevač, i njegova supruga Katarina Lazić očekuju svoje prvo zajedničko dete. Darko iz prethodnih veza ima ćerku Lorenu, koju je dobio sa pevačicom Anom Sević, i sina Alekseja sa bivšom verenicom Marinom Gagić.

Ovako je Ana Sević reagovala na vest da Darko Lazić čeka treće dete! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Ana Sević je odmah reagovala na vest o Darkovom trećem detetu, lajkujući njegovu objavu na društvenim mrežama. Time je jasno pokazala svoj stav prema njegovoj srećnoj novosti.

Darko je povodom trudnoće izjavio:

"Konačno imamo rezultate i saznali smo da čekamo bebu i da je sve u redu, pa možemo da podelimo srećne vesti sa vama kao što smo i obećali. Presrećan sam što ću ponovo postati tata."

Katarina je sa osmehom dodala:

"Mislim da još uvek nisam svesna da ću postati mama, valjda zato što još uvek nemam stomak, ali sam presrećna što naša porodica dobija još jednog člana, kao kruna naše ljubavi."

Ana Sević je u svom komentaru za "Blic" izjavila:

"Za mene moj dolazak nije iznenađenje. Darko i ja imamo ćerku, to je zauvek na prvom mestu. Darku sam poželela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vreme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. Darko i ja smo prijatelji sada, kao što smo pre naše ljubavi i bili prijatelji, i možda je bolje bilo da je tako ostalo."



Takođe je dodala:

"Katarinu sam izgrlila i izljubila, rekla mi je da joj je mnogo drago što smo ovde. Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvek. Daniel je odmah rekao da se podrazumeva da idemo na svadbu. Darko je svestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najviše vremena. Darko i ja sve što imamo da rešavamo rešimo preko suda, a ovako smo privatno odlični... Sa sudom smo završili zauvek, to je bilo pre."

Ana je svojim izjavama pokazala da podržava Darka i da su njihovi odnosi sada prijateljski i korektni.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>