Region

Svet

Lepa Lukić napisala testament - bogatstvo ostavlja bratancu pod jednim uslovom!

Legendarna pevačica narodne muzike, Lepa Lukić, otkrila je da je napisala testament u kojem svo svoje bogatstvo ostavlja bratancu Radisavu, ali uz jedan poseban uslov.

Lepa Lukić napisala testament - bogatstvo ostavlja bratancu pod jednim uslovom! Foto: Printscreen Youtube/Grand Online





Lepa Lukić, ikona narodne muzike, nedavno je podelila sa javnošću da je sastavila testament. Sve što je stekla tokom svoje 50-godišnje karijere, pevačica je odlučila da ostavi svom bratancu Radisavu. Međutim, Radisav će nasleđe dobiti samo ako ispuni jedan poseban uslov.

"Napisala sam testament u kojem sam navela da moj bratanac mora da brine o mojoj mački Mazi, ako ja preminem pre nje. Radisav treba da pazi i mazi Mazu, i naslediće sve što sam stekla tokom života. Dokument se nalazi kod mog advokata," rekla je Lepa.

Pevačica je objasnila da je veoma vezana za svoju mačku, koju je udomila pre devet godina. - "Ona je čudo od mačke, doživljavam je kao svoje dete. Zato sam želela da budem sigurna da će biti zbrinuta kada mene više ne bude. Od 2011. godine živimo zajedno kao majka i ćerka," ispričala je Lepa za Informer.



Foto: Printscreen Youtube/Grand Online


Lepa je dalje podelila kako se brine o Mazi i koliko je pametna ta mačka. - "Mnogo je pametna, pametnija je od mene! Nikada se ne penje na sto dok ja jedem, kao druge mačke. Ima svoje granule i kada kaže: 'Mjauuu', ja je pitam: 'Sine, reci mi šta hoćeš, kaži majci šta želiš?' Onda idemo zajedno do mesta gde stoji njena posuda za hranu i ja joj sipam granule. Kada se najede, odemo u spavaću sobu, ugasim svetlo, a ona se popne na krevet i čeka me da zajedno spavamo. Da živim sama, odlepila bih! Uz Mazu nikada nisam sama," bila je iskrena pevačica.

Možda vas interesuje:
Toni Bjelić i Haris Džinović zbijaju šale na račun propalih brakova!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>