Region

Svet

Goca Tržan:Ne varam muža sa Vladom Vuksanovićem

Pevačica Goca Tržan demantovala je pisanje pojedinih medija kako vara svog supruga Ivana sa mladim manekenom Vladimirom Vuksanovićem sa kojim je nedavno snimila reklamnu kampanju za modnu kuću donjeg veša "Bodi oranž anderver".

Goca Tržan:Ne varam muža sa Vladom Vuksanovićem



"Čim vas uslikaju sa nekim, odmah je u pitanju tajna romansa! (smeh) Ne brinite, ne varam svog muža i nisam u vezi sa mladim Vuksanovićem. Moj suprug Ivan je jedini muškarac u mom životu, on je moj heroj. Sa Vladom sam samo odradila snimanje za ovu kampanju, a koliko sam bila zainteresovana za njega govori podatak da sam tokom sešna u studiju poznatog fotografa Andreje Damnjanovića sve vreme gledala sebe u ogledalu, divila se i ložila na svoje telo koje je savršeno, tako da je Vlada bio totalno neprimetan" - izjavila je Goca i objasnila na koji način održava svoju liniju.

"Od kada sam se vratila iz 'Survajvera', gde sam smršala 10 kilograma, nije mi palo na pamet da se prepustim jelu i piću i povratim staru kilažu! Tri puta nedeljno posećujem teretanu, imam naporne treninge i jako sam zadovoljna. Ipak imam 37 godina, rađala sam, pa se kilaža lako može vratiti ako se opustite“ - rekla je Goca.

Viber

Izvor: Svet Plus


>