Svet

Region

Infulenserka Niki Maršal pretučena u svom domu!

Influenserka Niki Maršal nedavno je pretrpela stravičan napad u svom domu, kada su petorica maskiranih muškaraca nasilno upali u kuću, pretukli je i pretili joj ubistvom.

 Infulenserka Niki Maršal pretučena u svom domu! Foto: Printscreen Instagram/nikiamarshalll



Niki je sada skupila hrabrost da javno podeli svoje iskustvo. Rekla je da je bila sama kod kuće kada su je napadači pretukli i pretili joj ubistvom. Uspela je da pobegne sa svojim psima, Belom i Princezom, na sprat, dok je njen suprug bio na poslu. Uz pomoć svojih ljubimaca, uspela je da se sakrije i izbegne teže povrede.

Niki Maršal veruje da je napadnut zbog njenog statusa influenserke i kontroverznog sadržaja koji deli na društvenim mrežama. Takođe sumnja da je njen brak možda bio povod za napad.







Mislim da je to zato što sam influenserka i na društvenim mrežama postavljam veoma kontroverzne video snimke. Pomalo sam komičarka, ali imam crni humor - izjavila je Niki za strane medije.


Niki je odmah prijavila napad policiji koja je reagovala na ovaj slučaj. Portparol policije Južnog Jorkšira potvrdio je da je žrtva prebačena u bolnicu radi lekarske pomoći i da je policija preduzela mere kako bi osigurala njenu bezbednost.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>