Region

Svet

Ko je Anabelin dečko! Lola Smiljanić ili Filip Panajotović?

Pevačica Anabela Bukva koja je pre nešto više od dva meseca raskinula veridbu sa manekenom Mladenom Radulovićem, ponovo je zaljubljena barem tako tvrde naši mediji.

Ko je Anabelin dečko! Lola Smiljanić ili Filip Panajotović?



Iako se pisalo da je došlo do pomirenja između nje i Mladena, danas su u dva različita nedeljnika osvanule dve različite informacije. Dok jedni tvrde da je u vezi sa Filipom Panajotovićem, manekenom iz pevačicinog spota "Sto ratova", drugi tabloid tvrdi da je Anabela u vezi sa fudbalerom Lolom Smiljanićem.

Prema rečima izvora Anabela i Filip uhvaćeni su navodno u beogradskom klubu "Stefan Braun", kako razmenjuju nežnosti.

"Kada su se ponovo sreli, varnice su odmah buknule. Te večeri se nisu odvajali jedno od drugoga, ali su samo đuskali i pričali. Međutim, iako se pevačica sve vreme nećkala, dogovorili su se da se već sutradan vide na istom mestu. Tada je već bila drugačija priča. Sve vreme su šaputali jedno drugome na uvce, dok su se, kao, slučajno dodirivali… Zajedno su, naravno, i napustili klub" - tvrdi izvor.

Sa druge strane, drugi tabloid piše o tome kako je Anabela zajedno sa Cecom otišla na rođendansku žurku njihovog zajedničkog prijatelja gde im se te večeri pridružio fudbaler Lola Smiljanić sa kojim je Ceca upoznala Anabelu.

Iako je već to veče hteo da smuva pevačicu nije mu baš pošlo za rukom. Kroz nekoliko dana je počeo da je zasipa sms porukama i Anabela je popustila.

"Anabela kao i svaka druga žena traži pažnju i Lola je uspeo da je zainteresuje. Nije ga mrzelo da šalje stotine poruka i tako je natera na prepisku. I taman kad su uspostavili komunikaciju, umesto da pređe na sledeći korak – viđanje, on je morao da otputuje u Dubai na pripreme" – rekao je izvor.

Odmah posle priprema usledeo je susret koji je bio srdačan jer su se u međuvremenu dobro upoznali, a Anabeli ne smeta što je njen novi dečko mlađi od nje punih 11 godina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Anabela

Povezane vesti:


>