Ostalo

Sme�no

Mladoženja na venčanju zaboravio važan običaj - pogledajte reakciju mlade (VIDEO)

Mladoženja je na svom venčanju zaboravio da ispoštuje jedno od najvažnijih pravila. 

Mladoženja na venčanju zaboravio važan običaj - pogledajte reakciju mlade (VIDEO) Foto: TIk Tok printscreen/alliedawns




Svi znamo da je jedan od najbitnijih običaja na venčanju sečenje mladenačke torte i trenutak kada novopečeni supružnici hrane jedno drugo, što simbolizuje posvećenost i zajedništvo. Ali Dovns i njen suprug Džejk imali su savršeno venčanje, sve dok mladoženja nije prekršio jednu od najvažnijih tradicija.

Gost na venčanju uspeo je da zabeleži trenutak kada mladoženja zaboravlja na običaj hranjenja mlade. Na snimku se vidi kako Ali drži tanjir sa čokoladnom svadbenom tortom, spremna da nahrani svog supruga.

Međutim, Džejk je uzeo parče torte sa tanjira i umesto da nahrani svoju suprugu, počeo je sam da jede, ostavljajući Ali u potpunom šoku.

Kada je shvatio šta je uradio, Džejk je promenio izraz lica i bilo mu je veoma neprijatno. Ali je odlučila da ovaj zanimljiv i smešan trenutak podeli na društvenoj mreži TikTok, gde je video brzo postao viralan.

Ovaj neočekivani događaj na venčanju privukao je pažnju mnogih korisnika TikToka, koji su se smejali i komentarisali neobičnu situaciju. Iako je Džejk nesvesno prekršio tradiciju, ovaj trenutak će sigurno ostati nezaboravan deo njihovog venčanja.

Pogledajte snimak na TikToku:


@alliedowns_ Doing a test to see if cake Jake goes viral again 😂 #fyp #FamilyThings #couplegoals ♬ Marry Me (feat. Toya Wright) - Rasheeda

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>