Region

Svet

Gordana Džehverović najavila tužbu za Marka Đedovića!

Gordana Džehverović, majka pevačice Teodore najavila je tužbu za Marka Đedovića za svaku reč koju je rekao.

Gordana Džehverović najavila tužbu za Marka Đedovića! Foto: Printscreen Youtube/Gori Balkan TV





Gordana Džehverović je poznata po svojim oštrim komentarima, ali kada se naljuti, može biti veoma nezgodna. Ona se naime posvađala sa Anđelom Rankovićem, bivšim dečkom svoje ćerke Teodore. 

Marko Đedović je zatim optužio Gordanu da je lažirala svađu kako bi promovisala Teodorin novi album, što je izazvalo njenu burnu reakciju. 

Mama Džehva se obratila medijima, iznela svoje mišljenje o Aniti i Anđelu, i nije ostala dužna ni Marku Đedoviću.


"Sinoć se sve videlo kakav je to bio doček, da li ja treba da razmišljam o Anđelu, Aniti i Matoroj. Posle sedam godina oni spominju Teodoru, pa Teodoru. Meni baš trebaju Anđelo i Đedović za promociju, ja gostujem po emisijama, trideset novinara sinoć bilo, a meni baš njih dvojica trebaju. Je l’ imaju oni svoje priče, s kim spavaju? Šta rade? Imaju, pa nek pričaju.

Nek prestane više da priča o mojoj Teodori, ona ne želi da čuje za njega. Imao je on i druge devojke, što ne priča o njima? O Sanji, o Nataši? Samo Teodora. Neka prestane, ja znam kome je on pričao i šta sa strane. On i Matora nikakvi prijatelji nisu, jer da jesu ne bi joj drugi put sa vrata uzimao devojku. Nema veze svadba 30.000 evra, kakve veze ima. To može da se izbriše, a Teodoru ćemo da spominjemo 7 godina, ma kako da ne."
- besna je bila Gordana Džehverović.

Goca Džehverović nije mogla da ostane ravnodušna na optužbe Marka Đedovića, pa je otkrila da će pokrenuti tužbu protiv njega:

"Ja nijednog novinara nikada nisam tužila, ali Đedović će biti tužen za svaku reč koju je izrekao." - poručila je Gordana Džehverović.


Možda vas interesuje:
Aleksandra Tadić Cipka danas ispraća muža na večni počinak!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>