Region

Svet

Nikola Rađen oprostio sve i ocu i majci! (VIDEO)

Bivši vaterpolista i sadašnji trenera Nikola Rađen oprostio je sve ocu i majci ali ipak deluje kao da njegove rane nisu zatvorene.

Nikola Rađen oprostio sve i ocu i majci! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/ Blic



Rađen je gostovao na televiziji Hype gde je otvoreno govorio o svom detinjstvu u Somboru, o razvodu oca i majke i koliko je to teško palo njemu i njegovom mlađem bratu. Pričao je i o svom razvodu, bivšoj supruzi Ani Kokić i sadašnjoj Milici Ristić.



Razvod roditelja ostavio je dubok trag na Nikolu i njegovog sedam godina mlađeg brata Nemanju. Ipak, Rađen je istakao da je to više uticalo na Nemanju, jer je on bio fokusiran na svoju karijeru. Kada su pričali o svojim ranim godinama, Nikola je naglasio da su on i brat odrastali sa bakom i dekom, ali kada je voditelj pitao ko ih je odgajao, Nikola je odgovorio da su to bili "članovi najbliže porodice koji su tada bili prisutni".

Medijske spekulacije o navodnoj ljubavnoj vezi između Nikole i pevačice Nikolije Jovanović su bile prisutne, a tema je ponovo otvorena tokom intervjua. Nikola je jasno demantovao tvrdnje i nazvao ih besmislicama. Takođe, javnost je ranije čula priče o navodnom fizičkom nasilju koje je Rađen navodno izvršio nad svojom tadašnjom devojkom, a sada suprugom pevačicom Milicom Ristić. Međutim, vaterpolista je sve te tvrdnje negirao, nazivajući ih glupostima.


Govoreći o roditeljima, Nikola je priznao da je njegova majka Ljiljana branila ocu da viđa sinove. Ponekad su tajno posećivali oca, baku i deku u Somboru, iz straha da majka ne sazna i ne naljuti se.

U emisiji je Nikola otkrio da nije komunicirao sa majkom Ljiljanom punih šest godina, ali da joj je kasnije oprostio, posebno zbog svog brata Nemanje. Sa suzama u očima, kroz veliku tugu ali i snagu, govorio je o svom preminulom ocu i teškom detinjstvu.











Njegov privatni život je turbulentan, ali danas je ponosan otac troje dece - Nine, Tee i Alekseja. 


Rađen je bio u braku sa pevačicom Anom Kokić punih 13 godina, što je široj javnosti dobro poznato.

Sa Anom Kokić, Nikola ima dve ćerke, Ninu i Teu. Nakon razvoda, devojčice su ostale da žive sa majkom, a starateljstvo je podeljeno između njih.

Postojale su velike spekulacije o razlozima raspada braka između Nikole i Ane. Voditelj je želeo da čuje više detalja o tome.

Razvod između Ane i Nikole se desio 2019. godine, nakon čega su oboje krenuli svojim putem.



Usiljanin je pitao da li su Nikola i Ana pokušali da spasu svoj brak. Rađen je odgovorio potvrdno, ističući da su bili dosta realni u tome. Dodao je da su se trudili da donesu odluku koja bi bila najbolja za njihovu decu.

Voditelj je nastavio pitanjem o godini kada su okončali brak, a Nikola je kroz smeh rekao da se ne može setiti, ali je ispravio sebe, priznajući da je to bilo krajem 2018. ili početkom 2019. godine.

Na pitanje voditelja da li je istina da je prevario Anu Kokić, Nikola je jasno odgovorio: "Ne!"

Jelena Vučković je takođe govorila o Nikoli Rađenu i pričama koje su kružile, da su bili u vezi:

 
 

Anabel je prošla kroz pakao: Vredelo je! (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>