Region

Svet

Anabela je prošla kroz pakao: Vredelo je! (VIDEO)

Anabela Atijas je prošla kroz pakao zbog svog partnera Andreja ali je odlučila da stane uz njega i pokuša da se bori za tu ljubav. Danas smatra, vredelo je!

Anabela je prošla kroz pakao: Vredelo je! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Huše TV 2




Porodica Đogani često je na meti medijske pažnje zbog raznih događaja, a poslednji u nizu je skandal koji je izazvao suprug Lune Đogani, Marko Miljković. On je uhapšen zbog izazivanja nereda u njihovoj zgradi, gde par živi, i zadržan je u pritvoru.

Videlo se kako jutjubera i bivšeg di džeja, s lisicama na rukama, prati policija do Urgentnog centra, a kasnije je prebačen u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević".

Lunina majka Anabela odbila je da komentariše neprijatnosti kroz koje prolazi njihova porodica, ali njihovi životi i dalje intrigiraju javnost.

Anabela i njen suprug Andrej Atijas prošli su kroz turbulentan period.

Naime, Anabela je imala izazove u braku s Andrejem zbog njegove borbe s alkoholizmom, zbog čega je on odlučio da potraži pomoć kako bi sačuvao njihovu porodicu.



Anabela je javno otkrila da joj se Andrej obratio za podršku u tom periodu:


" Jao, davno je bilo, prestala sam da brojim, ali mnogo puta. Sa novim partnerom isto. Kod mene se ništa ne menja, sve je staro, ali čovek se izlečio, voleo je da popije, više to ne radi. Stvarno je postao druga osoba i ne mogu da ne budem srećna kad se neko odlučio na tako veliki korak zbog mene." - otkrila je Anabela ranije, ap dodala da je vredelo:

"Nisam mogla da ostavim nekoga ko je pokazao želju i zamolio me za pomoć, ispoštovao je sve to. Vredelo je boriti se."



Početkom 2020. godine, Andrej je otvoreno govorio o svojoj borbi s porokom i istakao je da je zbog svojih problema s agresivnim ponašanjem potražio stručnu pomoć:


"Uvek sam voleo da popijem pivo, nikada nisam pio neku žestinu. Navika, prešlo je u naviku. Gde god bih izašao popio bih pivo, kao sokić je postalo, počelo je da mi smeta i hteo sam da odem, da se izlečm, to je posle povlačilo i druige stvari. "- pričao je Andrej.



Prešao je meru, sa verbalnog na fizičko nasilje:



" Imao sam težu narav, težak sam, puno pričam, ne zaustavljam se, čak sam i agresivan. Popio sam malo više, malo sam preterao. Anabela ja počela da viče na mene, pokušao sam da je ućutkam i desilo se to što se desilo. Nije bila tuča, ali sam prešao tu meru da je prešlo sa verbalnog na fizičko. Bila je policija, niko nije nastradao.. Posle toga sam odlučio da idem na lečenje."



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>