Region

Svet

Sandra Afrika uhvatila na delu Vladimira Volkova u prevari: Reč je o devojci sa javne scene! (VIDEO)

Sandra Afrika, poznata po svojim hitovima i sjajnim nastupima, kroz osmeh u emisiji kod Ognjena Amidžića podelila je zanimljiv detalj iz veze sa fudbalerom  Vladimirom Volkovim.

Sandra Afrika uhvatila na delu Vladimira Volkova u prevari: Reč je o devojci sa javne scene! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



 Međutim, i pored ljubavi koja ih je povezivala, ta romansa nije uspela da opstane. Šuškalo se o turbulentnim trenucima, povratku jedno drugome, ali i o bolnim odlukama koje su doneli.

Spekulacije su kulminirale kada se širila priča da je fudbaler vara sa Sandrinom koleginicom Ivanom Nikolić. Ipak,iako je Ivana glasine demantovala, situacija se nije smirila.

Sandra je hrabro odlučila da u emisiji "Amidži šou", ispriča šta se dogodilo, priznavši da je bila suočena sa bolnom istinom - uhvatila je Vladimira u prevari sa jednom od njenih koleginica sa javne scene. 

Ipak, iz poštovanja ili iz drugih razloga, nije želela javno da otkrije identitet te devojke.




- Nakon što sam raskinula s dečkom, mi smo ostali u nekom odnosu, ali ne toliko ozbiljnom. Došla sam ispred njegovog stana, a onda sam pozvonila, a dotična je otvorila vrata. Bila je samo u donjem vešu. Ona se pohvalila time da je ona želela da mi otvori vrata, a on nije. Reč je o devojci sa javne scene - istakla je Sandra Afrika.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>