Region

Svet

Proslava u domu Cece Ražnatović povodom rođenja trećeg unuka!

Noćas je u domu Svetlane Cecea Ražnatović održana proslava povodom rođenja njenog trećeg unuka Isaija! Koliko bi Arkan bio ponosan danas i kakve su planove imali pogledajte u nastavku.

Proslava u domu Cece Ražnatović povodom rođenja trećeg unuka! Foto: Printscreen Youtube/Telegraf






Ponosna pevačica je sa zadovoljstvom izjavila da bi volela da ima još unučadi u budućnosti. Takođe je podelila detalje o neobičnom imenu koje su njen sin Veljko i snaja Bogdana odabrali za njihovog sina. Nakon što je danas postala baka po treći put, Ceca Ražnatović je organizovala veliko slavlje u svojoj porodičnoj vili.


"Presrećni smo svi, imamo puno gostiju. Ne postoji ništa lepše što čoveku može da se desi. Šta je Božija volja, to će biti. Bilo bi lepo da dobiju devojčicu." - rekla je Ceca za Telegraf, pa nastavila na temu toga da li se čula sa Bogdanom:


" Odlično, čule smo se više puta danas. Brzo se probudila iz anestezije. To je žena zmaj, nisam ni sumnjala."- rekla je Ceca pa dodala da je ime koje su sin i snaja odabrali prelepo i nesvakidanje:


"Bila sam iznenađena kada su njih dvoje odlučili da daju to ime."



 




Što se tiče Anastasijinog supruga Gudelja pevačica kaže:

"Srce mi je puno, žao mi je što Nemanja nije tu, još uvek traje Svetsko prvenstvo."- kaže Ceca Ražnatović, a na pitanje novinara šta bi Arkan danas rekao da je živ, spremno kaže:

"Naravno da bi bi ponosan, ne postoji nijedan jedini razlog da ne bude ponosan. Deca su nam izrasla u zdrave, normalne ljude... U ljude u koje smo i planirali nas dvoje kako treba da odrastaju i kako da se formiraju, ja sam Bogu zahvalna da su mi molitve i želje uslišene i ne tražim ništa više. Ko je prema unucima strog, ikad bio?"




 



 Za razbibrigu gostiju brinuli su se Petar Mitić i njegova supruga Ivana Pavković, ali su gotovo svi prisutni povremeno uzimali mikrofon i zabavljali društvo, kao što je to obično slučaj.

U jednom trenutku, čak se i Ceca priključila i zapevala neke od svojih najpoznatijih pesama, ali prava euforija nastala je kada joj se pridružila i koleginica Maja Berović.

Maja Berović i Ceca su u duetu otpevale čuveni hit "Ne računaj na mene", koji su nedavno prepevale, a gosti su naravno bili oduševljeni.


 

Danijela Karić i Ivan Mileusnić dobili još jedno dete!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>