Region

Svet

Gagi Đogani zabrinut za ćerkino zdravstveno stanje: Luna je sa decom i loše je!

Nakon sinoćnog privođenja njegovog zeta Marka Miljkovića, Gagi Đogani otkriva detalje o trenutnoj situaciji, ističući zabrinutost za Lunu i njeno zdravstveno stanje.

Gagi Đogani zabrinut za ćerkino zdravstveno stanje: Luna je sa decom i loše je! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Ekipa Kurira sačekala je Gagija ispred zgrade u kojoj živi, kako bi čuli više detalja o dešavanjima poslije incidenta. Gagi nije krio svoju zabrinutost, posebno kada je u pitanju njegova ćerka Luna.

"Sve što vi znate, znam i ja. Čuo sam se s Lunom, s njom sam konstantno na vezi. Trenutno je kod kuće. Nisam se čuo sa Markom jer je on još u policiji. Teško mi je sve ovo palo. Alkohol je uradio svoje, nema opravdanja za to. Niko nije dobro, Luna je takođe loše," izjavio je Gagi za Kurir.



Uz zabrinutost zbog trenutne situacije, Gagi je takođe izrazio svoje razočaranje i iznenađenje zbog onoga što se dogodilo.

"Zabrinuti smo, iznenadili smo se, s druge strane... Ne znam. Luna je ljuta, a opet... Žao mi je što se ovo desilo," dodao je Gagi za Kurir.

Podsetimo, Marko MIljković priveden je u policijsku stanicu Novi Beograd, zbog remećenja javnog reda i mira, ali kako se navodi, pokušao je i fizčki da nasrne na policijsko lice. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>