Region

Svet

Anabela se oglasila nakon hapšenja Marka Miljkovića i otkrila gde je Luna sa decom (VIDEO)

Marko Miljković, priveden je u policijsku stanicu na informativni razgovor, gde mu je određeno zadržavanje od 48 sati, zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Anabela se oglasila nakon hapšenja Marka Miljkovića i otkrila gde je Luna sa decom (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Hype TV



Njegova tašta Anabela Atijas, danas je za Informer izjavila da ne zna o čemu se zapravo radi i da će više imati informacija tek kada bude popričala sa svojom ćerkom Lunom.

- Ne ispitujem ono što mi sami ljudi ne ispričaju. Kada mi budu sami pričali onda ću znati. Znam da je sve okej kod njih. Bolje da ne komentarišem jer ne znam o čemu se radi. Nisu mi pričali da imaju problem sa komšijama, ne znam šta je ovo - rekla je gospođa Atijas za "Informer".

Anabela se sinoć pojavila na promociji Sandre Afrike, gde je na pitanje gde su Luna, Marko i deca, kroz osmeg odgovorila:

- Iskreno ne znam, zato što sam se spremala, imala sam neke druge obaveze i verovatno su kod kuće, uživaju, odmaraju - rekla je Anabela pred prisutnim novinarima, ne znajući da se u životu njene ćerke u tim momentima odvija prava drama. 


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>