Region

Svet

Nakon privođenja Marka Miljkovića, otkriveno u kakvom je stanju Luna Đogani!

Nakon sinoćnjeg privođenje Marka Miljkovića, supruga Lune Đogani, izazvalo je pravu buru u javnosti. Međutim, novi detalji otkrivaju da je Luna, nakon ovog događaja, uznemirena i pod velikim stresom.

Nakon privođenja Marka Miljkovića, otkriveno u kakvom je stanju Luna Đogani! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Izvori bliski Đoganijevoj otkrivaju da je Luna duboko pogođena privođenjem svog partnera. Ona se suočava sa emotivnim i psihološkim izazovima, a njeno stanje zabrinjava mnoge.

- Luna je mislila da će Marko da se primiri kad dođe policija, ali je on pod uticajem alkohola nastavio da divlja. Luni je sve to vrlo stresno bilo, ona nije mogla da sakrije emocije, maltene je dobila napad panike. Kad jer policija odvela Marka porodica je došla po nju, pa je kod kuće popila nešto za umirenje. Dali su joj samo da bi se malo primirila. Kad je posle saznala da je Marko u stanici bilo joj je lakše jer je znala da će tamo da se otrezni, ali joj cela situacija ne prija jer mediji bruje o njegovom ponašanju - otkrio je izvor blizak paru za Republiku i dodao:



- Luna je sad mnogo bolje. Razgovarala je sa svojima kod kuće. Oni su gledali da joj objasne da je Marko pokušao da istera svoje, ali da nije smeo da pravi toliku dramu s komšijama. Postoji nešto što se zove kućni red i uvek postoji opcija da se obavesti ko treba, kao i da niko nikoga ne treba da gađa jajima - zaključio je izvor za Republiku.

Ova vest izazvala je veliku pažnju javnosti i postavlja se pitanje kako će Luna prevazići ovu tešku situaciju. Svi očekuju da će podrška porodice i prijatelja biti od ključnog značaja za nju u narednim danima.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>