Svet

Region

Dečko Hali Beri, Van Hant, podelio golu fotografiju zvezde kako bi proslavio Dan Majki (FOTO)

Van Hant, dečko poznate glumice Hale Beri, izazvao je kontroverzu na društvenim mrežama nakon što je objavio provokativnu fotografiju slavne glumice kako bi proslavio Dan Majki.

Dečko Hali Beri, Van Hant, podelio golu fotografiju zvezde kako bi proslavio Dan Majki (FOTO) Foto: Instagram printscreen/halleberry



Na Instagramu je u nedelju podelio zanosni kadar 57-godišnje Hale kako pozira gola na balkonu. Uz sliku, Van se šaljivo obratio fanovima, napisavši: "

"Srećan Dan Majki iz dubine mog srca... Oh, s**anje, nisam trebao to objaviti!" Ali nije se zaustavio tu - dodao je: "Ali priznajmo, prilično je vruće!"

Na fotografiji, Hale pozira sa zadnjicom naslonjenom na ogradu od kovanog gvožđa dok nežno pruža ruke prema kameri i baca provokativan pogled preko ramena.


Foto: Instagram printscreen/vanhunt

Ovo nije prvi put da je Hale privukla pažnju svojim smelim slikama na balkonu. U aprilu 2023, objavila je sličnu fotografiju na kojoj je stajala okrenuta prema kameri, a ograde balkona pokrivale je njene grudi dok je uživala u pejzažu i pila čašu vina.

Glumica, poznata po ulozi u filmu "Žena mačka", majka je 16-godišnje ćerke Nahle Ariele, sa bivšim partnerom Gabrijelom Obrijem, kao i 10-godišnjeg sina Maceo-Roberta sa bivšim suprugom Olivijeom Martinezom.

Van, s druge strane, ponosni je otac tinejdžerskog sina Drejka.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>