Svet

Region

Evrovizija 2024: Influenser pobesneo, Srbi nama 12 poena, mi njima 3!

Evrovizija 2024 je završena, neki su zadovoljni, neki ne, a hrvatski influenser Vanja Fotović je pobesneo, pa izneo svoje mišljenje "Srbi nama 12 poena, mi njima 3! Mi smo neviđene..."

Evrovizija 2024: Influenser pobesneo, Srbi nama 12 poena, mi njima 3! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV





Pesma Evrovizije 2024. godine je završena, ali pobeda je jedva izmakla favoritu - predstavniku Hrvatske, Bejbi Lazanji. Švajcarac Nemo Metler ga je pobedio u "foto finišu", čak je uspeo i da polomi trofej samo minut nakon proglašenja.

Kao i obično, nakon što se završi uzbuđenje oko pesama i nastupa, pažnja se usmerava na to "ko je kome dao koliko glasova". Srbija je dobila glasove samo od osam zemalja u finalu, dok su komšije iz Hrvatske dale samo 3 boda. To je razljutilo hrvatskog influensera Vanju Fotovića, koji je tokom prenosa finala objavio TikTok video i izrazio nezadovoljstvo prema hrvatskom žiriju.


"Mi, Hrvati, smo neviđene pi**e, koje su Srbima dale tri boda, tri boda! A nama su Srbi dali 12 bodova! 12 bodova su nam dali! Mi smo pi**e neviđene! To ću vam ja reći, pa kom pravo, pravo, kom krivo, krivo!", rekao je influenser Vanja svoje mišljenje o gčasanju na Evroviziji 2024.



@vanjafotovic

♬ original sound - Vanja Fotovic
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>