Ostalo

Sme�no

Oglas za posao koji je podigao Balkan na noge!

Ovaj oglas za posao je podigao Balkan na noge, a zahteva radno iskustvo od najmanje pet godina na sličnim poslovima. Obezbeđeni su putni troškovi, smeštaj, ishrana i zdravstveno osiguranje.

Oglas za posao koji je podigao Balkan na noge! Foto: Freepik





Firma iz Zenice traži ljude za rad u rudniku zlata u Tanzaniji. U ponudi su različiti poslovi, a detalji o plati i radnom vremenu nisu precizirani.

Oglas ističe potrebu za radnicima na različitim radnim mestima, ali je jasno da se radi o poslovima u podzemnom rudarstvu.


Oglas za posao glasi ovako:



"NITAL d.o.o. Zenica objavljuje oglas za prijem rudarskih specijalista za rad u Republici Tanzaniji za podzemne rudarske radove, uključujući vađenje rude zlata i njenu preradu za sledeća radna mesta: Rukovodilac podzemnog rudarstva - 1 izvršilac, vodeći specijalista rudarstva i otkopavanje i/ili miniranje i vađenje rude - 3 izvršioca, šef održavanja opreme i mašina - 2 izvršioca, rukovodilac pogona za preradu rude - 1 izvršilac."





Foto: Freepik


Zahteva se radno iskustvo od najmanje pet godina na sličnim poslovima, a poslodavac garantuje stabilan i dinamičan posao. Uz to, obezbeđeni su putni troškovi, smeštaj, ishrana i zdravstveno osiguranje, dok se radno vreme dogovara.

Što se tiče odmora, zaposlenima je omogućeno korišćenje odmora nakon 6 meseci neprekidnog rada, sa pravom na odmor u trajanju od 30 dana, a oglas možete videti OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>