Ostalo

Sme�no

Mute se javno izvinio Đokoviću! Ništa osim poštovanja Novaku!

Na kraju meča Mute je bio poprilično nezadovoljan, što je izrazio i putem X naloga. On se javno izvinio Đokoviću! Ništa osim poštovanja Novaku!

Mute se javno izvinio Đokoviću! Ništa osim poštovanja Novaku! Foto: Printscreen Youtube/Teenis Tv





Novak Đoković je uspešno savladao svoj prvi izazov na Mastersu u Rimu, pobedivši Korentana Mutea u drugom kolu sa 2-0 u setovima, rezultatom 6:3, 6:1, sve za manje od 90 minuta igre. Iako se činilo da bi Francuz mogao pružiti veći otpor, nakon početnih brejkova njegova igra se raspala.

Mute će sigurno pamtiti ovaj meč po tome što je tokom igre odgovarao na telefon, što je izazvalo veliku zabavu i smeh.

Korentan je tokom svoje karijere imao mnogo kontroverznih trenutaka, uključujući čak i incident sa bugarskim teniserom nakon meča na čelendžer turniru u Orleanu, koji je rezultirao tučom.

Na kraju meča Korentan je bio poprilično nezadovoljan, što je izrazio i putem X naloga:

"Izvinjavam se zbog mog nastupa večeras. Voleo bih da sam mogao sebi i njemu pružiti bolju bitku, ali nisam uspeo. Ništa osim poštovanja Novaku, naravno, za sve što je postigao i šta radi za igrače i tenis. Trudiću se da dobijem drugu priliku da ponovo igram protiv njega. Vidimo se sledeći put." - napisao je Mute.




Meč će biti zasenjen velikim incidentom koji se desio na kraju, kada je jedan od navijača slučajno ispustio flašicu direktno na Novakovu glavu.


Nole će se u drugom kolu suočiti sa Čileancem Alehandrom Tabilom.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>