Region

Svet

Za dečju radost pešači 1.060 km: Neverovatni Nikola Rokvić za četiri dana prikupio TRI MILIONA dinara!

Nikola Rokvić, pored toga što je sjajan pevač, poznat je i kao veliki humanitarac, a pre četiri dana započeo je svoje putovanje koje nikokaga nije ostavilo ravnodušnim.

Za dečju radost pešači 1.060 km: Neverovatni Nikola Rokvić za četiri dana prikupio TRI MILIONA dinara! Foto: Instagram printscreen/nikolarokvic



Popularni pevač krenuo je peške put Grčke, tačnije do čuvenog manastira Svetog Nektarija Eginskog na Enginu. Nikola će peške preći čak 1.060 kilometara, a njegova misija je neverovatna. Ovo nije putovanje fizičkog izazova, već duhovnog značaja, jer na  svom putu Nikola će prikupljati sredstva za svoju fondaciju "Porodica".

Svakodnevno svoje obožavaoce obaveštava o pređenim kilometrima i cifri novca koja je prikupljena do tog dana. Sav novac namenjen je za kupovinu aparata, mikroskopa i dodatne opreme na pedijatrijskoj onkologiji,




Ovoga jutra, pevač je ponovo podelio lepe vesti i otkrio, da je za četiri dana prikupljeno 3 miliona dinara.

- Dragi narode, pomaže Bog. Ja sma tu negde na dvadesetom kilometru. Samo da vam javim da smo došli do tri miliona dinara, jako sam radostan. Hvala vam na podršci, ovoj put za dečiju radost. Ljubim vas i volim -  poručio je Nikola Rokvić u obraćanju putem Instagrama. 

Slične vesti: ​Aleksa Avramović usred emisije lomio tanjire! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>