Region

Svet

Milena Ćeranić: Prebila bih Maju i Miloša

Pevačica Milena Ćeranić otkrila je u jednom intervjuu da se pevačica Maja Nikolić otvoreno nabacivala njenom dečku Nemanji Stevanović i da bi je prebila zajedno sa Milošem Bojanićem, koga od Farme ne može da podnese.

Milena Ćeranić: Prebila bih Maju i Miloša



"Ona nema srama ni za šta. Ona srama ima samo kad je na TV-u. Prišla je Nemanji i rekla mu “Kada ćeš da ostaviš ovu Milenu da ti i ja budemo zajedno” – rekla je Milena i dodala da je sa Majine strane to nije iznenadilo.

"Nisam bila šokirana jer znam iz priče kako se Maja ponaša prema muškarcima. I šta god loše da uradi ne bi me iznenadilo. Iznenadilo bi me da Miloš i ona urade nešto dobro. Preprijatno bih se tada iznenadila" - kaže Milena.

Posle incidenta koji je njen cimer Ćemo imao sa Milošem Bojanićem u rijalitiju Dvor , Milena kaže da je kojim slučajem bila tamo zaboravila bi na ugorov i pravila.

"Prebila bih i jedno i drugo, tako da ne bih gledala gde udaram. Imala bih snage ne da ih isprebijam, nego ne znam šta da im uradim. Nije bitno koliko si jak, već koliko su lud, a meni ne manjka to ludilo" - rekla je Milena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>