Region

Svet

Parovi: Zorica u gradu srela bivšeg dečka

Dok je trajala žurka u rijalitiju "Parovi" konobar je obavestio Zoricu Dukić i Danijela Đurića da se brzo spreme, jer im je dozvoljeno da idu u grad. „Odlazim i neću se vratiti“, vikala je Zorica, na šta joj je Miloš pevao:

Parovi: Zorica u gradu srela bivšeg dečka



"Srećan ti put, sunce moje drago…" što su svi ispratili smehom. Kada je videla da je Miloš u društvu Ivane i Dragane, Zorica se vratila na kratko, poljubila Miloša i rekla mu: „ Ljubavi, budi dobar, dok se ne vratim“. U klubu, u kojem inače, izlazi, Zorica je videla bivšeg dečka, svoje drugarice, igrala je na šanku, provodila se dok joj je skandirao ceo klub. Pravila je haos, digla je klub na noge...

Zorica i Danijel vratili su se kasno noću u rijaliti i oboje su bili vidno pijani. Danijel se pridružio Đaniju i Bobanu za šankom, šalio se, dok se Zorica pijana sručila na trosed, gde je pred Karolinom, Ivanom i Suzanom briznula u plač.

"Mnogo sam popila. Svi su prišli da nešto pitaju. Videla sam svog bivšeg dečka, nije mi bilo dobro. Bile su dve od moje četiri najbolje drugarice. Jedna kaže: 'Izdrži'. Druga mi govori da me Riki pravi budalom, da muva razne devojke. Toliko sam htela da sve ovo bude u redu, ali on sa tim ženama, preterao je. I ja sam preterala. Kad sam ušla u vilu i videla kameru, sve mi se okrenulo pred očima. Loše se osećam...“ Drugarice iz rijalitija pokušavale su da uteše Zoricu ali je ona bila pod prejakim utiskom zbog svega što je doživela te noći, pa je nastavila da se jada..

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>