Region

Svet

Otac Bokija 13: Maja je aljkavuša i smrduša

Mile Jovanovski, otac makedonskog šoumena Bokija 13, smatra da Maju Nikolić i osobe slične njoj treba tući da bi se opametile i ponašale normalno. On se iznervirao kada je čuo da je pevačica njegovu suprugu nazvala „degenom“ i kaže da apsolutno podržava ponašanje svog sina.

Otac Bokija 13: Maja je aljkavuša i smrduša



"Pratim redovno Dvor i naravno da podržavam svog sina i njegovo ponašanje prema Maji jer s njom i njoj sličnima ne može se drugačije. Tračara, bezobrazna, nevaspitana, ma vrlo loša osoba. Smrduša i aljkavuša. Kakva je to žena kad nije oprala periku za sve ovo vreme. Pokušavali su sa njom i dobrim putem, ali kad je neko skot, ne može se tako. Njoj treba čvrsta ruka u kući da joj ne da da zucne. Protiv nasilja sam najiskrenije i nisam takav čovek, ali možete misliti koliko neko treba da bude ološ i zao čovek da vas dovede do stadijuma da počnete da razmišljate da u njegovom slučaju batine i čvrsta ruka rešavaju sve probleme'“, otkrio je Bokijev otac.

“Iskreno, mislio sam da će je Boki zadaviti kada je za njegovu majku rekla da je degen. Suzdržao se, ne znam kako. To što ju je polio neka shvati kao nagradu. Moj sin može da bude i ovakav i onakav, ali kada mu neko dira porodicu, u stanju je sve da uradi. Ja ne znam ko je degen. Da li neko ko sa štiklicama i krunom ima metar i četrdeset, nosi periku na glavi i ne znam šta već ili moja supruga, koja je cela prirodna, visoka, obrazovana i normalna žena. Uostalom, stavite sliku moje supruge Jasmine i Majinu i ne moram ništa više da pričam”, kaže otac Jovanovskog, koji je posle svega što je video u „Farmi“ i „Dvoru“ ubeđen da je Maja i loša majka. “Čitao sam da su joj oduzeli decu. Ne bih voleo da je to tačno, ali iskreno, ako jeste, ne čudi me. Ona ne zna da se stara o sebi da bi mogla još da brine o dvoje maloletne dece. Njoj je dupe samo zapelo za pare”, objašnjava Mile. Navode omalene Nišlijke, koja je rekla da su Boki i Dejan Milićević u vezi, otac makedonskog šoumena, kako kaže, odbija na glupost Nikolićeve.

“Od Maje ne možete ništa pametno čuti, samo gomilu gluposti koje čak ne treba ni komentarisati. Ovo je jedna od takvih”, rekao je Jovanovski. Tokom večere koju su u utorak uveče imali dvorani, Boki 13 je sve vreme šetao oko Maje Nikolić, skidao joj krunu sa glave, a onda su se pogurali u kući za seljane, kada mu je pevačica otkinula veštačke trepavice. Makedonski šoumen, otkako je ušao u „Dvor“, na sve načine se trudi da isprovocira ovonedeljnu kraljicu. Osim što joj je skidao krunu dok je večerala i organizovao bojkot da svi izađu dok Nikolićeva peva, potrudio se i da se skoro fizički obračunaju.

Kada je kraljica krenula da legne, Boki joj je na vratima rekao da je glupača i gurnuo je ramenom, da bi mu ona u tom trenutku otkinula veštačke trepavice. Lana je krenula za njom kako bi je očešljala pred spavanje, kada joj je Makedonac dao trepavice da pokloni Maji i da joj prenese da neće lepo da se provede. “Lana, drži i ove trepavice, daj onoj glupači i slobodno joj reci da se neće lepo provesti”, rekao je Boki 13.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Boki 13

Povezane vesti:


>