Region

Svet

Novak Đoković poklonio Ivanu Ivanoviću minijaturni reket

Teniser Novak Đoković biće gost u petak 18. februara kod Ivana Ivanovića.  Emisija je snimljena malo ranije, zbog obaveza našeg tenisera, a Nole je u studio došao sa punim rukama poklona, i to teniskih. Ivan je od Novaka dobio minijaturni reket i torbicu, a zatim i pravi reket i to jedan sa kojim je igrao.

Novak Đoković poklonio Ivanu Ivanoviću minijaturni reket





"Novak je pokazao koliki je profesionalac tako što mi je napravio iznenađenje, jer stvarno nisam očekivao poklone. Neizmerno mi je drago zbog toga jer znači da se spremao za emisiju. Doneo mi je i ekskluzivne snimke sa Australian Opena, iz svlačionice posle pobede, gde može da se vidi kako je proslavio još jedan uspeh“, rekao je Ivan Ivanović koji našem teniseru poklonio dres Crvene zvezde sa brojem 9 i Noletovim imenom na leđima, kao i sat sa ugraviranom posvetom, da ga uvek podseti na emisiju u kojoj je gostovao.

Novak je takođe dao i intervju za Prvu televiziju, pa je tako na pitanje ko je bolji teniser Rafael Nadal ili Rodžer Federer, diplomatski odgovorio:



"Rezultatski je Federer i dalje najbolji u istoriji ovog sporta. Međutim, Nadal osvajanjem Dejvis kupa i zlatne medalje na Olimpijskim igrama mislim da je nadmašio čak i Federera u tim rezultatima. Iako ima samo 25 godina. Zaista, Nadal kao osoba i kao sportista je jako korektan i treba da služi kao primer svim mladim teniserima i teniserkama koji žele da postanu profesionalci“.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>