Region

Svet

Dara Bubamara: On će mene da podj.., hermafrodit debeli!

Boki 13 je u svojoj TV emisiji, izmedju ostalog, ugostio Acu Lukasa, Jelenu Karleušu i Vesnu Zmijanac, ali je najupečatljivije gostovanje zabeležila Dara Bubamara, koja se rasplakala u toaletu nakon što je demnstrativno napustila snimanje.

Dara Bubamara: On će mene da podj.., hermafrodit debeli!



"Reci mi šta sve ne voliš da pušiš", pitao je Boki u svom maniru Daru, koja je ponovo bila zatečena. "Ne razumem, šta je ovo? Volim da pušim isto što i ti", uzvratila je Novosađanka svom domaćinu.
"Šta mi je ovo trebalo! On će mene da podj....., hermafrodit debeli! Tačno sam znala da nešto sprema, a ja budala... Šest meseci me je molio da mu budem gost i onda se našao pametan da se sprda sa mnom. Ja sam, bre, za njega institucija! Đubre jedno!", pričala je pevačica.

Kada su se kasnije sreli u garderobi, Boki joj je rekao: "Mila, bila si super, ima da razbijemo!", na šta je Dara ostala zbunjena i bez teksta.

Boki je kasnije za Svet izjavio: "Dara je stvarno plakala?! Ne ynam za to. Verujem da su to bile suze radosnice, jer smo napravili fantastičnu emisiju. Ona je jaka žena, i ne verujem da bih mogao da je rasplačem sve i da sam imao takvu nameru"





Izvor: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>