Region

Svet

Parovi: Raskinuli Zorica i Miloš

Karatista Miloš Vuković i njegova devojka Zorica Dukić uspeli su da okončaju svoju vezu u rijalitiju "Parovi".

Parovi: Raskinuli Zorica i Miloš



Naime, njih dvoje već duže vreme imaju problem zbog flertovanja u kući, a vezu su okončali posle pisma koje je bilo namenjeno Zorici, a koje je batler pročitao pred svim ukućanima.

"Znam da sad moraš da se praviš kao da među nama nije bilo ničeg, ali ja te i ovde želim kao onda. Seti se kako nam je bilo lepo u Košutnjaku, kad smo pravili egzibicije u kolima. Riki ti nije neki izbor, ali te razumem. Kad pročitaš šta ovde piše, skupi hrabrost, ustani i poljubi me. Da konačno otvorimo karte kako treba" - pisalo je u pismu, a sumnja se da je pismo napisao neki muškarac iz vile.

Kada je čuo šta sve piše Miloš je poludeo i počeo da viče na svoju tadašnju devojku.

"Svi ti se smeju napolju. Ne umeš da se ponašaš. Nekulturna si. Neću da provodim vreme sa nekulturnom devojkom. Koeficijent inteligencije ti je kao Džejms Bond, 007. Ti si užas"! - urlao je Miloš.

Zbunjena Zorica pozvala ga je da razgovaraju nasamo kako ostali učesnici ne bi slušali njihovu svađu. Pokušala je da ga ubedi da je pismo lažno i da nikada nije bila nisakim, ali Miloš joj nije poverovao i saopštio joj je da je veza između njih završena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>