Region

Svet

Goga Sekulić: Volim mlađe muškarce

Pevačica Goga Sekulić koja se nedavno vratila sa skijanja iz Austrije, izjavila je da nikako ne može da nađe muškarca po svojoj meri.

Goga Sekulić: Volim mlađe muškarce



"Naravno da imam problema sa momcima! Treba mi jedan pravi, ali nema ga ni u najavi. Moram da ponovim izlizanu frazu - muškarci se boje jakih žena. Poslovno, ja sam vrlo agresivna, ali sam zato privatno sušta suprotnost Goge na sceni - nežna, osećajna, osetljiva... Ali, muškarci nemaju hrabrosti da se uhvate u koštac sa tom mojom prividnom agresivnošću i da dođu do drugog sloja, koji je sušta suprotnost" - rekla je Goga.

Goga je u intervjuu priznala da voli mlađe muškarce i demantovala priču da je bacila oko na sina Goce Božinovske Marka Šijana.

"Neću da krijem da merkam i volim "piletinu", pa šta. Moram, jer mi ne ostaje ništa drugo. Muškarci srednje generacije su katastrofa. Ponašaju se ili kao da imaju po 100 godina ili su toliko otkačili da jure isključivo klinke. Toliko su nezreli da je to strašno... A, što se tiče malog Mirka Šijana, stvarno je strava. Nisam se nameračila na njega nego se moja sestra i brat druže sa njim i njegovim društvom. Za koju godinu biće on glavni frajer u gradu".

Kod mlađih muškaraca je često privlači to što su u nekim momentima mnogo pametnijih, od momaka u zrelim godinama.

"Iako su mlađi, često su zreliji i pametniji od mnogih starijih. Godine s tim nemaju veze. Sve zavisi šta su prošli, kako gledaju na život i svet. Iz iskustva znam da su "pilići" često mnogo zreliji od matoraca. U stvari, meni nije važno ko ima koliko godina. Kod frajera mi je važno da ne laže, ne muti, ne vara. Mnogi su probali da mi "prodaju" neke smešne fore i fazone, ali to kod mene ne prolazi".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>