Region

Svet

Parovi: Pao prvi seks

Džimi Barka i njegova devojka Aleksandra obeležili su nedavno u „Parovima” četiri meseca zabavljanja kako i dolikuje i tako postali prvi par koji je imao seks u vili. I dok je publika mogla da vidi kako je obeležen važan datum u njihovoj vezi pred kamerama, šta se dešavalo iza otkriva Džimijev prijatelj.

Parovi: Pao prvi seks



"Džimi je veoma promišljen. Mi, njegovi drugari, mislimo da je on to već odradio unutra. Samo nije tip da se hvali batleru! - kaže Branko Pavlović, Barkin drug iz detinjstva.

On objašnjava da je Džimiju veoma važno kakvu će sliku ostaviti iz ovog rijalitija, pa je to i razlog zbog kojeg pomno prati ponašanje svoje devojke. On je često upozorava da „nema potrebe da bude tako glasna, jer ljudi mogu pogrešno da je shvate”. Njegov drug, i pored toga što podržava njegovu vezu sa Aleksandrom, otkriva da Džimi nema lepo mišljenje o gradskim devojkama kakva je ona.

"Imao je devojku koju je veoma voleo, sa kojom se razišao iz gluposti i njegove isključivosti. Podržavam ga, naravno, u vezi sa Aleksandrom, jer je ona obrazovana, ima privatan biznis, gradska je devojka. Ali, iskreno, Džimi je uvek bežao od tih gradskih devojaka" – rekao je Džimijev prijatelj. Slika mladića u šarenim odelima sa ogromnim naočarima i ona koju gledamo na televiziji je drugačija.

"Svi su mislili da sam neka budala, ludak, ali niko nije shvatio da je to samo šou, estrada, skretanje pažnje. Ja sam potpuno normalan mladić" – rekao je Barka, a to potvrđuje i njegov prijatelj.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>