Region

Svet

Nataša i Dača se mire?!

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović konačno će se sresti nakon što su se pre tačno sedam dana rastali zbog Dačinog neverstva. Posrednik između supružnika biće njihov zajednički advokat Dragan Gojković, kome je bračni par Ikodinović-Bekvalac prepustio ceo slučaj vezan za sporazumni razvod.

 Nataša i Dača se mire?!



Međutim, sva je prilika da će se on naći u ulozi mirotvorca, te da epilog ove bračne drame neće biti na sudu, tvrdi odlično obavešteni izvor :

"Nataša se vraća sa Zlatibora i već u ponedeljak posetiće advokatsku kancelariju Dragana Gojkovića. U kasnim popodnevnim satima kod njega bi trebalo da dođe i Danilo, koji je tražio da se susretne sa svojom suprugom kako bi razgovarali i pokušali da reše bračne probleme. On to želi od početka, a ni ona se neće tako lako razvesti. Iako je veoma ljuta na Danila zbog prevare, i dalje ga voli, a oboma je stalo do toga da porodica ostane na okupu" - govori dobro obavešteni izvor.

Sama činjenica da Nataša nije produžila odmor i da se večeras vraća u Novi Sad sa ćerkom Hanom govori da je i njoj stalo da se cela ova sapunica konačno završi. Dakle, sledi razgovor s Danilom. A da li će mu oprostiti? Videćemo već sutra.

izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>