Region

Svet

Milena Ćeranić: Urška nije na Ćeminom intelektualnom nivou

Pevačica Milena Ćeranić koja je ujedno i cimerka učesnika rijalitija "Dvor" Amela Ćemala Ćeme, otkrila je u intervjuu kako se upoznala sa pevačem, kao i da je malo razočarana u svog cimera zbog svoje dobrodušnosti i popustljivosti za ovakvu vrstu rijalitija.

Milena Ćeranić: Urška nije na Ćeminom intelektualnom nivou



"Gledam “Dvor” kad god imam vremena. Super je ekipa. Ima puno inteligentnih i pozitivnih ljudi. Drago mi je što je Ćemo jedan od takmičara jer ga publika stvarno voli i redovno dolazi na njegove nastupe. Nije lako odmah se izboriti i predstaviti velikom auditorijumu koji prati rialiti i staviti akcenat na sebe. Prosto moraš nešto da uradiš ili da budeš sa Urškom na primer ili da napraviš neku glupost, jer publika ne voli kad si prazan" - kaže Milena i dodaje da je Ćemo trenutno trenutno slobodan i da voli da zbija šale na svoj račun.

"Kad smo bili u studiju u Šimanovcima i kada su trebali da uđu, primetila sam da se on i Urška merkaju. On se čak našalio i rekao mi: “Ovo je moja žena”, tako da sam donekle znala da će nešto među njima da se desi. Volim ga kao brata i kako onda mogu da gledam da se ljubi sa nekom devojkom. Mislim, mogu na sekund, ali kad to postaje nešto više – baš mi nije prijatno. On je muškarac pa mu je sve dozvoljeno. Ali ne bih volela da ide do kraja jer to i njegovi roditelji gledaju. Mogao bi da se suzdrži. Ćemo voli plavuše, ali Urška nije ono što on traži. Ona nije intelektualno na zadovoljavajućem nivou i sigurna sam da mu se ne sviđa to što su neke “stvari” kod nje prenaglašene" - kaže pevačica i otkriva da joj je pored Ćeme jedan od favorita Nina.

"Šteta što Ćemo ne voli crnke, a tamo je Urška jedina plavuša. Meni je jako simpatična Nina i mislim da bi bila odličan par sa Jocom" - kroz osmeh priča pevačica i dodaje da joj je krivo što njen cimer nije poslušao savet koji mu je dala kada je ulazio u rijaliti.

"Rekla sam mu da tamo niko ne može da mu bude pravi prijatelj. On je i dalje prema svima dobar i trudi se da nikog ne povredi. Stvarno ima mnogo dobru dušu i veliki je prijatelj, ali to tamo ne funkcioniše. Primećujem da je u svojim stavovima nekako zatajio" – kaže Milena koju je neprijatno iznenadilo ponašanje Dejana Milićevića.

"Tako teške reči koje je Dejan uputio Ćemu nisu mi jasne. Kako je mogao da mu kaže da ga ne podnosi? Ćemo jako poštuje njegov rad i baš zbog toga ga je mnogo povredio. Ne sme da nastavi da se ponaša u stilu “ti mene kamenom, ja tebe hlebom” jer će brzo da ga zgaze. Krivo mi je zbog toga. Ja sam na svu sreću uspela da se izborim sa takvim ljudima i zahvaljujem Bogu na tome. Bilo je to teško i mukotrpno iskustvo, ali sam uspela da iz njega izvučem samo najbolje" – iskrena je pevačica koja bi možda i ušla u “Dvor” kada bi je pozvali.

"Zašto da ne. Nikad se ne zna. Mnogi su spremni da glume po tri meseca samo da bi uzeli pare, a moj cimer i ja nismo takvi" – rekla je Milena.

Viber

Izvor: Svet Plus


>