Region

Svet

Milan ne želi brak i prevariće Severinu

Iako je lični prorok Milana Popovića predvidela brak i sreću sa Severinom, najpoznatija hrvatska vidovnjakinja Vera Čudina tvrdi suprotno, pa čak najavljuje prevare i raspad veze.

Milan ne želi brak i prevariće Severinu



"Brak između Severine i Popovića bio bi urnebes, odmah bi se razišli. On neće u brak tako skoro, niti to želi. On je osoba koja nije čvrsta na zemlji. Galantan je, uglađen, emotivan i ženama bi dao sve, ali bi ih i prevario" rekla je Vera Čudina.

Vera tvrdi i da je njihova ljubav sada iskrena i da je Milan uveren da bi sa Severinom hteo da ostane zauvek.

"Ta veza ipak završava raspadom. Burno su počeli, ali još burnije će završiti. Severina će zarobiti njegovo srce, ali on će je na kraju povrediti. Mentalno su vrlo izjednačeni, ali mislim da će je Popović na kraju prevariti", kaže Vera.

Vera je prorekla i da će se Severina udati posle četrdesete, za visokog, tamnog muškarca, verovatno razvedenog stranca sa vezama u politici.

"Mogla bi da ima čak i dva braka, ali kroz razvod će proći i savetujem joj da se ne zaleće", naglašava vidovnjakinja.

"Severini je popularnost zagarantovana zauvek. Biće i producent, a mogla bi da glumiu barem još tri filma i sapunici. Rođena je pod zvezdom uspona i padova i život joj nikada neće biti dosadan, ali to može platiti emotivno jer je vrlo senzibilna", zaključila je Vera.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>