Region

Svet

Novak Đoković sa gitarom dočekao Novu godinu

Raštrkani po celom svetu, srpski sportisti su, svako na svoj način, dočekali 2011. godinu. Većina njih se ludo zabavljala tokom novogodišnje večeri, u društvu najmilijih, mada je bilo i onih koji su vatromet gledali bez voljenih osoba, iz hotelskih soba, poput Nemanje Vidića, Nenada Milijaša, Nikole Žigića, Branislava Ivanovića i Milana Jovanovića, koji su bili u karantinu zbog obaveza u engleskoj Premijer ligi. Novak Đoković i Ana Ivanović su zajedno dočekali Novu godinu, u Pertu.

Novak Đoković sa gitarom dočekao Novu godinu



Iako su se u Australiji pripremali za Hopman kup, naši teniseri su stigli i da se dobro zabave. Ana se u jednom trenutku oprobala za mikrofonom, dok se Nole ponovo latio gitare. Opšti je utisak da su predstavnici Srbije na prestižnom turniru bili najlepši par na proslavi, gde se inače pojavila i Žastin Enan, nekada najbolja teniserka sveta. Zvezdin golgeter Andrija Kaluđerović je sa lepšom polovinom Milicom i naslednikom Lukom uživao u čarima Barselone. Kapiten „orlova“ i as Intera Dejan Stanković je sa sinovima Stefanom, Filipom i Aleksandrom, i suprugom Anom bio u Ljubljani, kod njenog brata Milenka Aćimovića, bivšeg Zvezdinog fudbalera.

Savo Milošević je 2010. godinu ispratio u svom hotelu „Srebrna lisica“ na Kopaoniku, koji je inače bio ispunjen do poslednjeg mesta. Andrija Prlainović, vaterpolista Partizana, nije bio u rodnom Herceg Novom za najluđu noć. „Novu godinu sam dočekao u beogradskom klubu 'Pablik' u društvu prijatelja. Super sam se proveo, atmosfera je bila fenomenalna“, rekao je vaterpolo reprezentativac Srbije. S obzirom na to da je poslednjih nekoliko nedelja Evropa okovana snegom i ledom, mnogi su pobegli u toplije krajeve. Upravo je takav slučaj sa fudbalerom Partizana Sašom Ilićem, koji je u pratnji supruge Tijane i sina Nikše uživao u suncu i plažama Majamija. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević besanu noć je proveo sa porodicom na Tajlandu, a upravo tamo se odmarao i slavio Milan Smiljanić.

Zvezdin novi trener Robert Prosinečki tokom novogodišnje večeri je uživao u krugu porodice - sa suprugom Vlatkom, ćerkama Leonardom i Robertom, u Zagrebu. Nema sumnje da je jedna od Robijevih želja bila dolazak Marija Božića na „Marakanu“, reprezentativca Bosne i Hercegovine, koji je 2011. dočekao na beogradskom splavu H2O, sa suprugom Tijanom, njenim bratom sa lepšom polovinom, kumom...„ Bilo nas je dosta i baš smo se dobro proveli. Uživali smo uz pesme Marine Tadić i Saše Matića. Kada je došla ponoć, svi redom su mi poželeli da obučem Zvezdin dres u 2011, a to sam i ja sam sebi poželeo, uz zdravlje, naravno“, izjavio je Božić.

izvor :Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>