Region

Svet

Ivana Banfić: Vadim silikone

Hrvatska pevačica Ivana Banfić otkrila je u jednom intervjuu da želi da ukloni silikone, koje je ugradila pre deset godina.

Ivana Banfić: Vadim silikone



"Pre desetak godina operisala sam grudi pred TV kamerama. Tada sam naglo smršala i grudi su mi nestale. Tada mi je to bilo fora i nisam imala nikakve predrasude, već sam se pred svima šepurila s plastičnim grudima. Danas ne bih ništa menjala na sebi“ -rekla je Ivana, koja je rešila da ukloni silikone čim nađe vremena za to.

Ivana se pre pet godina razvela  od Roberta Magića, koji joj je bio i menadžer.

"Srećno sam se razvela. Iako sam nastojala da spasim brak, to nije išlo. Bolje je što smo se rastali" – izjavila je pevačica.

Ivana se pre četiri godine povukla sa estrade  zbog svega što joj se dešavalo u životu, pa je u tom periodu radila na sebi i na duhovnoj obnovi.

"Uz jačanje duhovnosti puno sam putovala, a što je najvažnije, postala sam majka. Želela sam sve vreme budem uz sina"! –kaže Ivana, koja  devet meseci trudnoće sa sinom Janom morala da miruje jer je pre dve godine imala spontani pobačaj.

"Po ceo dane sam ležala, čitala knjige i gledala televiziju. Što još možeš da radiš trudan, a da se ne naprežeš"? – istakla je pevačica, koja je u to vreme otkrila i navukla se na "Facebook".

"U početku sam bila skeptična, ali mi se javilo puno prijatelja i bivših saradnika. Sa svojim obožavaocima delim sve što mi se događa u životu" – završava Ivana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>