Region

Svet

Boki 13: Bane je gej

Da li Branislav Janković više voli žene, muškarce ili ne pravi razliku, bila je tema još jedne polemike na imanju u Lisoviću. Sve je počelo kada je makedonski šoumen Boki 13 na suđenju, u kojem je upravo njega tužila Katarina Živković za uvredu, skrenuo pažnju na Banetovo seksualno opredeljenje, nagovestivši da ima sklonosti ka svom polu.

Boki 13: Bane je gej



"Ne znam zašto si uzbuđen zbog toga? A šta bi ti ako ja iznesem ono što se već zna“, provocirao je Boki Branislava, koji se u tom trenutku vidno iznervirao:„Pa, pa, pa… izvoli reci! Reci?“, ponavljao je šokirani maneken.

"To je jasno. Zašto bih ja to ponovio?“, nastavljao je Boki, ne obazirući se na zbunjenost manekena koji je ipak u jednom trenutku zahtevao da bude konkretan. „Jako je ružno da ti o tome pričaš, pošto pričaš gluposti! Ja bih te zamolio, pošto ti sve znaš, da nam kažeš to što znaš“, besno je rekao Janković, na šta je Jovanovski malo spustio loptu. „Ja znam ono što znaju svi“, bila je poslednja replika koju je šoumen uputio manekenu, da bi zaključak u pomirljivom tonu dao ovonedeljni gazda Peja. „ Za pravog ljubavnika pol nije bitan“, zaključio je Pej�.

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>