Svet

Region

Jay-Z priznao da je upucao brata

Na potpisivanju svoje knjige "Decoded" reper  Jay-Z priznao je da je sa 12 godina upucao starijeg brata Erica, koji je u to doba bio teški zavisnik, zato što mu je ukrao omiljeni prsten.

Jay-Z priznao da je upucao brata



Slavni reper prvi put jeo incidentu iz detinjstva progovorio za "The Guardian" priznavši da je otvorio vatru na svog brata nakon što je ovaj ukrao bezvredni prsten kako bi  mogao da kupi drogu.

"Mislio sam da je sa mojim životom gotovo. Mislio sam da ću zauvek ostati u zatvoru. Bilo je grozno. Bio sam dečak i bio sam preplašen.", otkrio je Jay-Z.

Međutim, Jay-Z-ju nikad nije suđeno zbog tog incidenta, a brat ga nikad nije tužio, već mu se još izvinjavao zbog svoje zavisnosti kada ga je Jay-Z posle incidenta posetio u bolnici.

Na pitanje otkud mu oružje u 12 godina, reper je odgovorio:

"Otišao sam u nečiju gajbu i uzeo pištolj. Oružja je u to vreme bilo svuda".

Jay-Z koji danas imam poslovno carstvo procenjeno na 450 miliona dolara odrastao je u jednom od najsiromašnijih i najopasnijih delova Brooklyna.

U svom vlasništvu ima izdavačku kuću "Roc Nation", suvlasnik je jednog od najpopularnijih noćnih klubova u New Yorku "40/40" i NBA kluba new Jersey Nets, a samo prošle godine zaradio je preko 80 miliona dolara.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Jay z

Povezane vesti:


>